Kuzhinë shumë e bukur dhe klasike, e punuar me material MDF, e plastifikuar me Iver-pllakë dhe mekanizmat Blum.

ABT > Kitchens > Kuzhinë shumë e bukur dhe klasike, e punuar me material MDF, e plastifikuar me Iver-pllakë dhe mekanizmat Blum.