About Us

RRETH NESH

ABT FACTORY ESHTE KOMPANI QE MERRET ME PRODHIMIN E MOBILJEVE, E THEMELUAR NE VITIN 1940,
ME NJE TRADITE ME TE GJATE SE 78 VJECARE.
KOMPANIA ABT FACTORY ESHTE THEMELUAR NGA JAHIR BAJRAMI, DUKE FUNKSIONUAR SI BIZNES FAMILJAR, E DUKE VAZHDUAR
TRADITEN EDHE NE DITET E SOTME. PERGJATE GJITHE KETYRE VITEVE, KOMPANIA KA KULTIVUAR NJE KULTURE PUNE TE NDERSHME,
TE BESUESHME E PROFESIONALE. SOT, KOMPANIA UDHEHIQET NGA FAMILJARET E TIJ EDHE SOT, TE CILET QE NGA FEMIJERIA KANE
QENE PJESE E PANDASHME DHE E SUKSESSHMEE BIZNESIT. PRODHIMET TONA BARTIN NE VETE KREATIVITETIN E PUNES DERI NE DETAJE,
QE NGA DIZAJNIMI E DERI TE FINALIZIMI. KOMPANIA KA ARRITUR QE TE JETE KONKURRENTE NE TREGUN VENDOR, POR EDHE KA HAPUR VENDE TE REJA TE PUNES PER ZANATLINJE E PROFESIONISTE. ABT FACTORY KA ARRITUR QE NE DIZAJNET E VETA TE PERFSHIJE KERKESAT E BLERESVE DHE OFERTEN E VET, DUKE GERSHETUAR NJE PUNE PRODUKTIVE DHE TE KENAQSHME. ABT FACTORY KA ARRITUR TA JETESOJ SUKSESIN E NJE KOMPANIE SERIOZE, NGASE KA FILLUAR SI NJE BIZNES I VOGEL ME MJETE E TEKNOLOGJI TE VJETER, KURSE TASH OPERON ME FABRIKE TE SAJEN NE FUSHE KOSOVE ME HAPESIRE RRETH 1000M2 DHE DY LOKALE NE QYTETIN E VJETER TE PRISHTINES.
KOMPANIA SYNON QE NE TE ARDHMEN E AFERT TE SHTRIJ EKSPORTIN E PRODHIMEVE EDHE NE TREGUN EVROPIAN, TE RRIS BASHKEPUNIMIN EDHE ME PRODHUES TE TJERE, TE IDEOJ NJE FORME TE RE TE ORGANIZIMIT TE PUNES DHE SHPERNDARJES SE PRODHIMIT. TRADITA, CILESIA E QASJA SERIOZE E KRATIVE E KANE BERE KOMPANINE TONE EMER DHE TE KERKUAR GJITHANDEJ NEPER KOSOVE, NGASE PER NE KLIENTI DHE KERKESAT E TIJ JANE INSPIRIM I PUNES TONE.

ABOUT US

ABT FACTORY IS A FURNISHING COMPANY ESTABLISHED IN 1940 WITH TRADITIONS DATING BACK 78 YEARS. THE ABT FACTORY WAS ESTABLISHED BY JAHIR BAJRAMI, CURRENTLY FUNCTIONING AS A FAMILY BUSINESS AND PROVIDING THE SAME PROMISING SERVICES SINCE DAY ONE. THROUGHOUT THE YEARS THIS IS COMPANY HAS ATTAINED A PROFESSIONAL AND TRUSTWORTHY NAME. ABT IS NOW RUN BY JAHIR’S FAMILY WHO HAVE BEEN THERE FROM THE BEGINNING STRUGGLES TO THE BIG SUCCESS THAT HAS BEEN ACHIEVED. OUR PRODUCTS COME FROM OUR CREATIVITY AND WE FINALIZE EVERY DETAIL. THIS COMPANY HAS ACHIEVED TO BE A COMPETITOR AT LOCAL MARKETS BUT ALSO IS OPEN TO NEW WORK, NEW PLACES AND TO FIND PASSIONATE LEARNERS. ABT FACTORY HAS MADE SURE THAT YOUR DESIGN SHOULD INCLUDE ALL OF YOUR REQUIREMENTS AND IT SHOULD MATCH THE PRICE OF THE PRODUCT AND THE LABOR.
ABT FACTORY HAS ACQUIRED THE KNOWLEDGE AND THE SUCCESS OF A SERIOUS, BIG COMPANY BECAUSE IT STARTED AS A SMALL BUSINESS IDEA. WHEN THE BUSINESS WAS FIRST FOUNDED, THE TOOLS AND TECHNOLOGY WERE OLD AND DIFFICULT. IT IS EXCITING TO BE WORKING WITH NEW AND UP TO DATE TECHNOLOGY AND TOOLS HERE IN OUR FACTORY IN KOSOVO WITH SPACE OF 1000M2. THE COMPANY PLANS TO EXPORT MANUFACTURING TO THE EUROPEAN MARKET. OUR GOAL IS TO EXPAND OUR PRODUCTION TO MANY OTHER DISTRIBUTION CENTERS. THE LOVE WE HAVE FOR THE WORK WE DO AND TIME AND EFFORT WE PUT INTO IT IS WHAT HAS MADE US SUCCESSFUL AND WANTED AMONGST THE PEOPLE OF KOSOVO. THEY ARE THE INSPIRATION FOR THE LONG
TERM SUCCESS AT OUR COMPANY.